Enkele van onze websites

Hier zijn enkele voorbeelden van onze vroegere projecten. De lijst is niet volledig. Zie je iets wat jou bevalt? Contacteer ons als je een verzoek hebt voor je eigen website.

Autogarages

Autogarage Diericx Nevele

Met de website van Citroën Garage Diericx geven we de bezoeker een vlotte overzichtelijke website die de klant snel wegwijs maakt. Naast de website zorgen wij ook voor de hosting, Office 365 en de Google My Business.

- Responsief

- SEO geoptimaliseerd

- Overzichtelijk

- Snelle laadtijden

Bekijk de website

Website Autogarage Diericx
Wandel-en fietsblog Routezoeker

Blogs

Routezoeker

Met Routezoeker kom je terecht op een uitgebreidde website waar maandelijks 50.000 bezoekers hun weg vinden naar een wandel- of fietsroute naar keuze. Deze website is SEO geoptimaliseerd waardoor deze heel wat top 3 rankings haalt in de zoekmachines. Er is ook een volledig backend systeem gebouwd om de routes te kunnen updaten en online plaatsen.

Bekijk de website

Websites Gerechtsdeurwaarders

Gerechtsdeurwaarders

Gerechtsdeurwaarder Marnic Reynders

Bij Studio Eropuit hebben we ondertussen al enkele Gerechtsdeurwaarders in ons portfolio. Een basis website waarin we de mensen wegwijs maken wat de diensten zijn van de Gerechtsdeurwaarder. In samenspraak met de klant, bekijken we welke content er op de website moet.

Bekijk de website

Website Wines4you restaurant

Horeca

Restaurant Wines 4 You

Voor restaurant Wines 4 you uit Lotenhulle (Aalter) hebben we een website gebouwd waarin de klant snel de menu, openingsuren en contactgevens kan terugvinden. De eigenaars kunnen via een backend systeem eenvoudig de menu en prijzen aanpassen. Daarnaast verzorgen wij de mailings.

Bekijk de website

Schrijnwerken De Lepeleire

Schrijnwerkers

Schrijnwerken De Lepeleire Tom

Een website voor Schrijnwerken De Lepeleire uit Ruiselede. De website heeft als doel zijn werken te tonen aan toekomstige klanten. De klant bezorgde ons de foto's en wij deze de rest. Van het herschalen van de foto's, tot het online plaatsen.

Bekijk de website

Graag een offerte voor jouw website of project?

Neem vrijblijvend contact op met ons.