Studio Eropuit

Website creatie en marketing op maat.
Een greep uit ons portfolio:

Routezoeker

RoutezoekerWebsite met meer dan 1.000 routes in Vlaanderen.

Bekijk de website
Wines4you

Restaurant Wines4youResponsive website die ze zelf kunnen beheren.

Bekijk de website
Elaba Nevele

Elaba NeveleLocale vereniging met evenementen.

Bekijk de website

Onze diensten

Betaalbaar webdesign

Webdesign. Op maat van uw behoefte.

We maken voor u een efficiënte website op maat van uw behoefte. Al onze websites zijn responsive en voorzien van technnische seo instellingen.

Online zichtbaarheid

Horeca. Online zichtbaarheid.

Wij zorgen voor een groot bereik aan potentiële bezoekers van jouw B&B, vakantiehuis, café of restaurant. Met onze Routezoeker hebben wij wekelijks duizenden bezoekers die misschien op zoek zijn naar jouw zaak.

Website hosting

Webhosting. Met SSL-certificaat.

Een goede hosting is fundamenteel voor jouw website. Met een SLL certificaat zorgt u voor een veilige website. Met onze hosting zorven we voor een snelle en betrouwbare website. Ook voor SEO is dit belangrijk. Daarom kiezen we telkens voor een hosting in eigen land.SEO audit

SEO audit. Volledige scan van uw huidige website(s).

Wenst u een volledige SEO autdit van uw website(s)? Met meer dan 10 jaar ervaring geef ik u in details een lijst met de goede en negatieve seo punten van uw website. Daarnaast zorg ik voor een concrete lijst van zaken die aangepakt moeten worden volgens prioriteit en moeilijkheid.

Hulp met Google Analytics

Google Analytics. Hulp met het instellen.

Heeft u vragen of problemen met Google Analytics? Wij helpen je met het instellen en/of een introductie tot Google Analytics.

Hulp Google Mybusiness

Google MyBusiness. Beheer van uw verkooppunt(en) op Google My Business.

Heeft u winkelpunten, een restaurant, bar, kapsalon of iets anders? Zorg dan dat uw Google My Business op orde staat. Voor Google is dit de laatste jaren heel belangrijk geworden. Hierbij kan ik u bijstaan voor advies of onderhoud van uw Google My Business account.

Mooie woorden van onze klanten.

Zin om samen te werken? Neem contact op via info@studioeropuit.com

Zeer aangename samenwerking. Heeft een mooie website voor ons kantoor ontworpen en dit in functie van onze wensen. Bij aanpassingen die we wensen, zijn we altijd zeer snel geholpen.

Peter Snoeck Gerechtsdeurwaarder

Zeer tevreden, supersnelle service voor interessante prijs! Zelfs in het weekend kreeg ik antwoord en werd mijn probleem opgelost! Ik kan het iedereen aanbevelen.
 

Mathieu De Muynck CEO MDM machines

Zeer teverden van de samenwerking. Communicatie gaat zeer vlot! Alles is verlopen zoals afgesproken. Voor onze volgende website werken we opnieuw samen met Studio Eropuit.

Michiel Diericx Zaakvoerder Garage Diericx

Als we iets willen aanpassen aan onze website, krijgen we heel snel hulp.

 

Angélique & Yvan Eigenaars restaurant Wines4you

Online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Let’s meet!

Een nieuwe website nodig of wil je hoger scoren in Google? Adverteren met jouw Horeca zaak of B&B? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Neem contact op
Chrome